Valvoline

Teflonmääre kuiv PTFE Dry 500ml, Valvoline

Special Price 10,14 € Regular Price 10,68 €
Laos - Tarne 3-10 tööpäeva
SKU
887045&VAL
Madala hõõrdeteguriga kuivmääre, mis ei sisalda rasvu ega õlisid. Pärast lahustite aurustumist jätab pinnale üliõhuke teflonpulbri kihi mis muudab pinnad küll libedaks, kuid need jäävad kuivaks ja pole õlised ning ei määri. Samas on määre väga püsiv ja talub suurt mehhaanilist survet ning temperatuurikõikumisi -50`C kuni +250`C. KASUTUSVALDKOND: Mõeldud kasutamiseks nii koduses majapidamises kui tööstustes kus tavalisest madalam koormus, tolmune keskkond ja lai temperatuurivahemik. Sobib igasuguste plastist ja metallist detailide ja liidete määrimiseks nagu katuseluugid, liugpinnad, ukselukud, riidelukud, istmete juhtsiinid, ohurihmad jms Sobib ka vormimäärdeks, kui ei soovita, et valatav detail puutuks õliga kokku. TEHNILINE INFO: Baasained: polütetrafluoroetüleen Värvus: läbipaistev valge Kulu: 1,74g/sec Kuivamisaeg: ca 5min.sõltuvalt välistemperatuurist ja kihi paksusest Temperatuuritaluvus -50C kuni +250C KASUTAMINE: Ennem kasutamist hoiustada toodet toatemperatuuril ja loksutada Soovitav kasutamistemperatuur +5° kuni +30°C Pihusta vahendit õhukeste kihtidena kõigile määrimist vajavatele pindadele. Kuiv PTFE kiht tekib alles peale lahusti aurustumist (ca. 1min) aerosoolis määrdeainetel.
Madala hõõrdeteguriga kuivmääre, mis ei sisalda rasvu ega õlisid. Pärast lahustite aurustumist jätab pinnale üliõhuke teflonpulbri kihi mis muudab pinnad küll libedaks, kuid need jäävad kuivaks ja pole õlised ning ei määri. Samas on määre väga püsiv ja talub suurt mehhaanilist survet ning temperatuurikõikumisi -50`C kuni +250`C.

KASUTUSVALDKOND:
Mõeldud kasutamiseks nii koduses majapidamises kui tööstustes kus tavalisest madalam koormus, tolmune keskkond ja lai temperatuurivahemik. Sobib igasuguste plastist ja metallist detailide ja liidete määrimiseks nagu katuseluugid, liugpinnad, ukselukud, riidelukud, istmete juhtsiinid, ohurihmad jms
Sobib ka vormimäärdeks, kui ei soovita, et valatav detail puutuks õliga kokku.

TEHNILINE INFO:
Baasained: polütetrafluoroetüleen
Värvus: läbipaistev valge
Kulu: 1,74g/sec
Kuivamisaeg: ca 5min.sõltuvalt välistemperatuurist ja kihi paksusest
Temperatuuritaluvus -50C kuni +250C

KASUTAMINE:
Ennem kasutamist hoiustada toodet toatemperatuuril ja loksutada
Soovitav kasutamistemperatuur +5° kuni +30°C
Pihusta vahendit õhukeste kihtidena kõigile määrimist vajavatele pindadele.
Kuiv PTFE kiht tekib alles peale lahusti aurustumist (ca. 1min)
aerosoolis määrdeainetel.
Спецификации
Manufacturer Valvoline
Weight 0.300000
Length 650
Width 650
Height 237

ДОСТАВКА DPD ОТ ДВЕРИ К ДВЕРИ

цена доставки: 7.20 €

ДОСТАВКА DPD В ПОСЫЛОЧНЫЕ АВТОМАТЫ

цена доставки: 3 €

ДОСТАВКИ ITELLA И OMNIVA В ПОСЫЛОЧНЫЕ АВТОМАТЫ

цена доставки: 4.20 €

На покупки от 175 EUR транспорт бесплатный.  

Бесплатный транспорт не распространяется на строительные материалы. 

При заказе за границу могут возникнуть дополнительные расходы.

Вверх