Stihl

Survepesur RE 80, Stihl

Special Price 183,09 € Regular Price 198,99 €
Vahelaos - tarne 2-5 tööpäeva
SKU
RE020114538
Monthly payment from €7.78
Väiksemateks kodusteks puhastustöödeks mõeldud väike ja tõhus survepesur. Survepesuril on alumiiniumpump ja roostevabast kolvid mis tagavad pesurile pika kasutusea. Pesuril on 5-meetrine survevoolik ja 5-meetrine elektrikaabel. Mugavust ja mobiilsust lisavad transport rattad. Pikk, keeratav ja kiirühendusega pesupüstol võimaldab mugavalt ja ise kuivaks jäädes tööd teha. Komplekti kuulub rotojetdüüs (ringdüüs), mille surve on reguleeritav ja mõeldud raskema mustuse eemaldamiseks, pesudüüs ning pesuaineotsik paagiga. Kõik STIHLi pesurid on kasutatavad ka ilma trassisurveta ehk imevad vett veekogust või anumatest. Imemiseks on vaja spetsiaalset tugevaseinalist imuvoolikut ja filtriga põhjaklappi. STIHL soovitab alati kasutada veefiltrit, et tagada survepesuri pikk kasutusiga. Survepesur RE 80-le on lisavarustusena saadaval veefilter, auto šampoon CC100, puhastusained CP200/ CU100/ CB90, püstoli pikendus pesurile, pesuainedüüs vahustav, harja- ja düüsikomplekt, turbohari pesurile, imemiskomplekt pesurile, torude puhastuskomplektr pesurile, liiavapritsi komplekt pesurile, pinnapuhasti RA90 BAJONET kinnitusega ja kõrgsurvevooliku pikendus. Vt. Sobivad tooted!

TEHNILISED ANDMED

Lisainfo
Võimsus (kw) 1,70
Max. veesurve (bar)  120
Max. veehulk (L) 430
Kaal (kg) 7,00
Pumbamaterjal Alumiinium
Veesurve (bar) 10-90
Min. veehulk (L) 330
Max. eeltäite imutugevus (m) trassisurveta / 0,5m
Survevoolik (m) 5
Survevooliku materjal Tekstiilkiudvõrk, plastikkattega
Survedüüsid Pesu/rotojet
Pesuainepaak (L) / reguleeritav  0,5 / EI
Max. sisendvee temp. (˚C) 40
Mootori seeria STIHL DC harjadega mootor
Tööpinge (V) 230
Mootori pööretearv (p/min) 20000
Elektrikaabel (m) 5

ÜKSIKASJAD

Survepesurite tootmisel on STIHL kindlaks jäänud oma põhinõudele: kõik tooted, mis kannavad STIHLi nime, on väga kvaliteetsed ja kasutusmugavad ning võrreldavad ainult parimate konkurentidega turul.

Survepesurid RE 80 - 130 Plus on mitmeteks pesutöödeks koduaias. Mugav disain, täiustatud kasutusomadused ja praktilised detailid, näiteks alumiiniumist pumbapea, teleskoopkäepide survepesur RE 130 Plus ja survepesur RE 150 Plus-l, kiirühendustega voolikud ning püstolid muudavad töö nende pesuritega mugavaks ja kergeks.

Спецификации
Manufacturer Stihl
Weight 0.001000
Length 0
Width 0
Height 0

ДОСТАВКА DPD ОТ ДВЕРИ К ДВЕРИ

цена доставки: 7.20 €

ДОСТАВКА DPD В ПОСЫЛОЧНЫЕ АВТОМАТЫ

цена доставки: 3 €

ДОСТАВКИ ITELLA И OMNIVA В ПОСЫЛОЧНЫЕ АВТОМАТЫ

цена доставки: 4.20 €

На покупки от 175 EUR транспорт бесплатный.  

Бесплатный транспорт не распространяется на строительные материалы. 

При заказе за границу могут возникнуть дополнительные расходы.

Вверх